Memperkenalkan Pelan Pemasaran NaViX

"Trading-Affiliate"

Berkonsepkan

“Reward The Correct Behavior”

Adil, Telus & Maksimum Income

Bonus Trading

Keuntungan sehingga 37% iaitu RM91 perkotak. Kalau Premier 108 kotak boleh dapat untung RM9,828 – banyak kannnn… tungguuu… Bonus Trading ni campur Bonus Affiliate + Bonus Kempen/ Reward, seperti di bawah – menjadikan bonus biz NaViX BENAR2 sangat maksimum!

Bonus affiliate

Rasanya TIADA dalam mana-mana bisnes Trading yang lain!

  • Direct Sponsor

Bonus penajaan sehingga RM1,296 seorang!!
Contoh: Menaja 10 orang Premier = RM1,296 X 10 = RM12,960  bnyk kannn… 

  • 3 Level Bonus

Jika Level 1, Level 2, Level 3 anda buat sales, anda juga dapat bonus, income PASIF selagi ada sales, sama seperti selagi ada topup – best kan!

  • Level Completion Bonus (Duplikasi 10, 3 Level)

Level-1 10 org
Level-2 100 org
Level-3 1,000 org
Boleh dapat sehingga RM216 RIBU! Ulangi – Dua Ratus Enam Belas Ribu RM.. GILERG! Jgn main2 walaupun komisyen 2, 3, 4 henggit.. sama la jgk jgn main2 dgn biz yg komisyen 30sen, 60sen, 90sen.. bila VOLUME.. huh. Iyer.. sbb tu kena FAHAM betul2 plan yg SUPERB ni!

Kempen / reward

Kesemua bonus ini menjadikn bonus usahawan NaViX benar-benar sangat MAKSIMUM!

  • Personal Sales

Your effort. Siapa usaha lebih, dia yang dapat lebih.. Orang malas tak dapat lerrr.. (Konsep ADIL).

  • Network Sales

Your whole grp effort, so TAK DE PUTUS, SEME akan MERASA, cuma bila ramai yg layak, bonus tu kena bahagi dgn ramai jadi tak la besar sngt.. ok apa, yg penting seme merasa – hati gajah sama dilapah, hati nyamuk sama dicicah.

  • Network Sales

 Ini yg PALING BEST iaitu bonus2 yg sykt tdk perlu byr sbb bukan seme distributors pangkat tertinggi (Premier) & bukan seme distributors capai target, so sykt akan BAGI BALIK bonus2 yg tdk dibayar ini kpd distributors as Share Bonus! Macam distributors tu ada share plak dlm sykt i.e. share holder! Kira income PENCEN la ni, dpt setiap tahun. PEMURAH HATI betul Founder/President sykt nih!

DJah create biz ni, selain produknya yg memberi manfaat & DJah boleh buat duit, DJah nk BANTU distributor2 yg SUPPORT DJAH DALAM BIZ DJAH SENDIRI ni. As owner, DJah can do that, previously DJah just distributor shj dlm sykt lain, so tak boleh nak buat. Kalau lah uols seme boleh “nampak” MISI DJah ni…

Jgn salah faham pulak DJah boleh bagi bonus banyak bukan sbb kos produk murah, produk ni tahap PREMIUM/BERKUALITI tau, DJah boleh bagi bonus bnyk sbb DJah bagi balik bonus yg bukan seme distributors dapat tuuu..

Pastikn anda tdk trlepas TSUNAMI yg bakal brlaku dlm biz DJah ni. Di tiga biz terdahulu yg bukan owner pun DJah allout buat, inikn pula biz DJah sendiri, u fikir sendiri lah!

Tak pandai buat takpe, DJah ada BisnesJaya Academy (BJA), tempat melatih para2 usahawan utk berjaya dgn cepat, mudah, & dapat banyakkkkk…..

So, rebutlah peluang yg DJah hulurkn ini, jgn malu2 dtg jumpa utk DJah terangkn bg u benar2 faham. U r free to make appointmnt anytime, just roger2 DJah dulu, set jumpa di mana2. DJah memang prioritikn masa utk yg brminat nk tahu pasal NaViX. Roger2 DJah ok. Lagi bagus dtg ke Preview yg diadakan setiap minggu Selasa 8.45 mlm & Sabtu 2.45ptg di BisnesJaya Academy.”

Dato’ Hjh Jahlilawati Abu Bakar

Founder/ President BisnesJaya Group

Pakar/ MultiJutawan Hatrik Network Marketing Pantas #1 Malaysia